Hvad er tid

Jeg har oplevet at mange går en smule for meget op i “timer” og det resultere ofte i at man sjusker, eller slapper for meget af.

Et standard hus på 100kvm vil en almindelig daglig rengøring max tage 2 timer hvis man er alene.
Ofte kan huset været designet så det er svært at komme rundt, eller finde et godt system, så måske er det 3 timer man bruger alene.

Hvis huset så er 200 kvm så behøver tiden ikke være dobbelt så høj eller lav, da det i bund og grund kommer an på. Hvor beskidt er der?

Som udgangspunkt så spørg dig selv: Vil du spise din mad i husets rum?

Vores fantastiske 1.dame Diana kan klare en rengøring i et 250 kvm hus på under 2 timer alene. Vildt? Næh men hun kender huset for hun har været der før, og hun har lige som lavet sit eget system. Desuden er der normalt altid pænt, og hvorfor gøre noget rent der allerede er rent?

Så som i kan se er “Timer” ikke noget der kan sættes på nogen huse lige meget hvad.

Kan man bruge for mange timer og blive fyret?

I prencippet JA, hvis vi syntes det er totalt hul i hovedet, og stort set umuligt for nogen mennesker at arbejde så langsomt.
F.eks har vi lige sagt farvel til 2 medarbejdere der brugte 16 timer på 3 kontroller og 1 rengøring (huset var 95 kvm) hvilket ville tage en ny medarbejder max 7 timer alene, eller 2 fast ansatte 5 timer.

Så kære ansatte. Brug din sunde fornuft og gør de ting rent du syntes er beskidte. Spild ikke din tid med at gøre noget rent der allerede er rent. Spild ikke tiden med at vende hvert et gulvbræt for at finde noget at lave, men gør huset rent og klar til nogle forventningsfulde sommerferie gæster som har glædet sig et helt ÅR til at komme på ferie 🙂 Håber at ALLE nu er rolige med deres huse og opgaver, og for lige at gentage mig selv:

MÆRK EFTER og vær sikker på du stadig elsker dit job. Hvis du har angst sved på panden over tiden, så STOP OP. Hvis du føler dig stresset STOP OP og kontakt dine kolegaer. Hvis du føler dig udmattet efter en arbejdsdag og føler at det var det værste du har oplevet, så STOP OP og kontakt jeres Chef som også er et menneske, for INGEN skal have det dårligt med sit arbejde, men havde det dejligt FØR start og EFTER start 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *